Cacao Ceremony Apprenticeship

Cacao verwarmt onze harten en brengt mensen samen. Het drinken van rauwe cacao is de ultieme opening van het hart. Het brengt je naar de deuropening van je diepste gevoelens en laat je ervaren dat je voelt, leeft en vanuit je intuïtie geleid kunt worden. Cacao is een waardevolle aanvulling op vele processen.

Wil je leren hoe je met Ceremoniële Cacao jouw werk kunt verrijken?

Met rauwe Cacao kun je de deur naar het hart van mensen op een kiertje zetten, zonder ze er hard doorheen te duwen. Je creëert een veilige ruimte waarin kwetsbaarheid tot uiting kan komen. Deze manier van werken is perfect voor therapeuten, yogadocenten, klankschaalspelers, welzijnswerkers, masseurs en vele andere lichtwerkers. Rauwe cacao is een aanvulling op elk beroep.

Wil je met Ceremoniële Cacao je eigen ceremonies geven?

Het geven van een Cacao ceremonie vraagt om een veilige, sacred space waarin ieder zijn of haar eigen pad kan en mag doorlopen. Met Cacao in verschillende doses kun je allerlei ceremonies doen, variërend van actief (dans, zang, beweging), expressief (creatieve processen laten stromen) en passief (meditatie, chanting, hypnose). Het opzetten van een eigen ceremonie op jouw unieke manier geeft je ruimte om je talenten en ervaringen in te zetten om mensen te begeleiden in hun eigen proces.

Cacao Ceremonies leren geven

In deze twee-daagse Cacao apprenticeship leer je alles over cacao en kun je deze gaan integreren in jouw werk of je eigen ceremonies gaan begeleiden.

Za en zo starten we om 09:00 met thee en een sharing circle. We lunchen in stilte tussen 12:30 en 13:00. We sluiten de dag af met een Yin&cacao sessie die duurt tot ongeveer 17:00.

In deze twee dagen behandelen we onder andere:

Geschiedenis en mystiek rondom cacao
Spirituele connectie van cacaoHelende eigenschappen van cacao
Energetische werking cacao en ceremoniewerk
Je eigen ceremoniestijl vinden
Ceremoniële cacao bereiden
Deelnemers voorbereiden
Zelfvertrouwen vinden om je ceremonie te begeleiden
Space holden voor deelnemers en jezelf

Daarnaast besteden we aandacht aan jouw eigen proces. We werken aan het versterken van je persoonlijke relatie met de Cacao. Je zult je eigen ongelimiteerde energiebron herkennen en jezelf nog meer in het licht zetten als de unieke ziel die je bent.

Vanwege het diepe proces is het maximaal aantal deelnemers 12. Wees op tijd met aanmelden, onze ervaring is dat de dagen snel vollopen. Je aanmelding is definitief als we je betaling hebben ontvangen. De investering bedraagt €385,-

handig om te weten

Draag prettige kleding, blote voeten of warme sokken,  yoga en/of meditatiekleding is zeer geschikt. Wil je graag je eigen meditatiekussen meebrengen dan kan dat.

Zorg ervoor dat je een pen en mooi notitieboek meeneemt om je persoonlijke cacaoreis te documenteren.

Lunch zelf meebrengen, op loopafstand is een jumbo en gelegenheid tot het drinken van koffie en/of thee. Wij vragen je om te zorgen voor een vegetarische lunch, ook als je niet vegetarisch of veganistisch bent. Thee is de hele dag beschikbaar en ook

Komende data:

20 & 21 oktober – Centrum Djoj te Rotterdam – VOLGEBOEKT
24 & 25 november –  SanaYOU Yoga te Zwolle – VOLGEBOEKT

Eind april – nader bekend te maken locatie Zwolle – Nu open voor inschrijving. Email naar: yoga@positiveme.nl of wacht tot je je plaats online kunt kopen.